Práce 4.0: Robot vs. člověk

Hospodářské noviny si Vás dovolují pozvat na odbornou konferenci, kde hlavními tématy bude aktuální problematika zaměstnanostiv souvislosti s nastupující čtvrtou průmyslovou revolucí.Středa 23. 11. 2016 (9:00 – 16 :00 hod.)
Rudolfinum, Sukova síň, Alšovo nábř. 12, Praha 1Poprvé v České republice vystoupí Dr. Carl Benedikt Frey. Spoluautor přelomové studie „The Future of Employement“ a poradce vlád, mezinárodních institucí a největších výrobních společností.Přijďte se dozvědět, jak připravit své zaměstnance na přicházející revoluční změny, jak se změní pozice HR v továrně budoucnosti, kdy robot nahradí člověka, jaká je státní koncepce pro vzdělávání i sociální oblast atd.Podělte se o své zkušenosti s ostatními, naprogramujte si robota a zúčastněte se interaktivní hry v rámci doprovodného programu o zajímavé ceny.V rámci programu, který moderuje Radek Špicar vystoupí například:Bližší informace a přihlášky na webu https://events.economia.cz/objednavka/16424-prace-…
ZAUJAL VÁS TENTO ČLÁNEK? Nastavte si AGENTA pro hlídání podobných informací! Nebo se podívejte, jaké kurzy nabízí portál Edumenu.cz v oblasti Lidských zdrojů a personalistiky nebo třeba Managementu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *