Teoretickým znalostem a zdlouhavým přednáškám odzvonilo. Studium MBA se v posledních letech těší velké oblibě.

Pokud i vy patříte mezi ty, kteří se rádi neustále někam posouvají, vzdělávají a celkově si rádi rozšiřují svoje obzory, máme pro vás řešení, které se v posledních letech těší velké oblibě. 

Profesně vzdělávací programy MBA jsou populární nejen mezi řadovými zaměstnanci, ale také mezi majiteli firem. Hlavním bonusem studia MBA je bezpochyby získání znalostí a dovedností, které pomohou úspěšnému absolventovi zefektivnit procesy v rámci firmy. Dalším bonusem jsou cenné kontakty, rady a zkušenosti, které jsou nedílnou částí každého profesního studia. 

Teoretických znalostí a zdlouhavých přednášek se bát nemusíte, praktické zkušenosti vám předají zkušení lektoři, kteří jsou skutečnými odborníky ve své praxi.

Své o tom ví i absolvent studia MBA Ing. Milan Uhlár, MBA: ,,Studium jsem zvažoval delší dobu. Vzdělávací instituci jsem si pečlivě vybíral a nakonec padla volba na ESBM. Studium na ESBM mi poskytlo nejen mnoho nových znalostí, ale také změnilo pohled na množství dějů v mé manažerské praxi. I díky tomu se dnes na mnohé problémy dívám z jiného úhlu, a to mi výrazně napomáhá při řešení každodenních pracovních úkolů. V rámci vzdělávacího procesu velmi oceňuji formu výuky v rámci jednotlivých modulů a vysoce profesionální přístup lektorů. Mám za to, že studium na ESBM mi dalo pozitivní impuls, zvýšilo mou chuť po nových znalostech a zkušenostech, a tedy profesně mě posunulo dopředu.‘‘

European School of Business & Management (ESBM) nabízí studium MBA ve 22 specializacích v českém jazyce a dalších 8 MBA specializací v anglickém jazyce. Z široké nabídky si vybere opravdu každý. Studium na ESBM můžete zahájit kdykoliv během roku, nemusíte tedy čekat na prvního září, jak bývá zvykem. 
Pokud se chcete i vy zařadit mezi úspěšné absolventy, kteří se díky studiu stali úspěšnými nejen v profesním, ale i osobním životě, podejte si přihlášku ještě dnes.