Vyznáte se v dalším vzdělávání? Mapa DV vám může pomoci

​Mapa dalšího vzdělávání prezentuje prostor veřejně podporovaného dalšího vzdělávání v ČR s jeho nejdůležitějšími aktéry a nástroji. Mapa pomůže těm, kdo hledají odpovědi na následující otázky: Které klíčové nástroje veřejné podpory dalšího vzdělávání existují v ČR a na evropské úrovni? Pro koho jsou určeny, co umožňují? Jak jsou jednotlivé nástroje navzájem propojeny? Které instituce nástroj spravují nebo jinak ovlivňují?Mapa umožňuje národní a evropský pohled. Po kliknutí na nástroj nebo na aktéra se rozbalí základní přehledová informace o jeho fungování nebo činnosti.
Mapa nemá ambici podat vyčerpávající informaci o všech nástrojích, aktérech a jejich vzájemných vazbách, nýbrž slouží pro základní přehled.
Věříme, že Vám Mapa usnadní orientaci na členitém „území“ dalšího vzdělávání v ČR.Do mapy DV vstoupíte prostřednictvím odkazu http://mapa.koopolis.cz/.Zdroj: KOOPOLIS.
ZAUJAL VÁS TENTO ČLÁNEK? Nastavte si AGENTA pro hlídání podobných informací! Nebo se podívejte, jaké kurzy nabízí portál Edumenu.cz v oblasti Lidských zdrojů a personalistiky nebo třeba Managementu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *