ŽENY SOBĚ aneb 7. ročník akce o ženách a pro ženy

Pracujete na svojí kariéře? Zajímají vás příběhy úspěšných? Věnujete čas osobnímu rozvoji? Pak by jste měli navštívit v pořadí již sedmý ročník akce ŽENY SOBĚ.ŽENY SOBĚ je součástí akce Equal Pay Day, která se v ČR bude konat již posedmé a vy se budete moci nechat inspirovat silnými životními i profesními příběhy, osobitými setkáními, praktickými radami a využít podpory od úspěšných žen českého byznysu (mentorek). Akce bude znovu upozorňovat na fenomény, které vedou k rozdílům v odměňování a pozitivně motivovat ženy k jejich dalšímu profesnímu i osobnímu rozvoji. Equal Pay Day – Ženy sobě boří mýty o neexistenci úspěšných žen, o jejich rivalitě a neochotě předávat své zkušenosti a postřehy a představuje nové ženské vzory.
18. – 19. března 2016 v Clarion Congress Hotelu v PrazeZvýhodněné vstupenky „EarlyBirds“ si můžete pořídit do konce roku 2015 za akční cenu. Opět vás čekají dva dny plné ženské energie, sdílení, setkávání a zábavy.Oficiální akci každoročně pořádá nezisková organizace Business & Professional Women ČR. Informace o celé akci postupně přidáváme na naše webové stránky, kde se již nyní můžete podívat na minulé ročníky.
ZAUJAL VÁS TENTO ČLÁNEK? Nastavte si AGENTA pro hlídání podobných informací! Nebo se podívejte, jaké kurzy nabízí portál Edumenu.cz v oblasti Lidských zdrojů a personalistiky nebo třeba Managementu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *