Zvyšte své šance na trhu práce – zajistěte si budoucnost se studiem MBA

Situace ve světě a její ekonomické důsledky nejspíš děsí každého z nás. Investice do vlastního vzdělání se ale vždy vyplatí – to stále platí. Nové znalosti a schopnost umět je následně uplatnit i v praxi nás posouvají dopředu více než cokoli jiného. Kde ale získat vzdělání, které je opravdu vytvořeno pro současný svět a jeho rychle se mění podmínky? A už jste slyšeli o manažerském studiu MBA?

Díky pandemii koronaviru se svět na nějakou dobu téměř doslova zastavil – vidíme, jak kolem nás zavírají podniky, zaměstnanci se přesouvají na home office – a ano, někteří skončí i zcela bez práce. To nás nutí položit si otázku – jak bude vypadat trh práce v následujících měsících?

Konkurence pravděpodobně poroste, to je dnes již téměř jisté. Jak ale můžete zareagovat včas a zajistit si svou šanci na skvělou kariéru i v budoucnosti? Začněte tím nejkvalitnějším studiem – takovým, které bylo navrženo pro dnešní svět a nelpí na dávno zastaralých postupech. A především je nejen o teorii, ale i o tolik důležité praxi.

Manažerské studium MBA neboli master of business administration na západě představuje už několik dekád prakticky standard pro schopného pracovníka v obchodě či velké organizaci. V posledních letech se ale těší velkému zájmu i u nás v České republice.

Vaše ambice se ale určitě nemusí vztahovat výhradně na manažerské pozice. Získané know-how totiž dobře poslouží úplně každému, kdo se nějak pohybuje ve světě obchodu nebo alespoň jedná s lidmi. A to je dnes už prakticky každý profesionál.

Kvalitní MBA studium přímo v srdci Prahy

U nás najdete MBA studium například u Cambridge Business School se sídlem na Praze 1. Přednášejí zde ty největší kapacity jednotlivých oborů a aktuálně v nabídce školy najdete více než desítku MBA programů. Z toho nově také hned tři programy v kompletní online podobě.

Studium se primárně zaměřuje na praktické využití nabytých dovedností a jeho standardní délka je pouze 15 měsíců. Je to ale na vás. Celé studium probíhá v češtině.

Studijní programy pro současný svět

Pokud vás zaujaly právě zmíněné online programy, za zmínku určitě stojí ten s názvem Management a leadership. Během studia tady získáte komplexní know-how se zaměřením na konkrétní prakticky využitelné dovednosti z celého spektra manažerských technik.

Pokud pak vaše srdce bije prakticky jen pro obchod, určitě se podívejte také na program Sales management. Tady se dozvíte, jak prodávat na opravdu světové úrovni – tak, aby byl spokojený jak zákazník, tak i vy – a nastala win-win situace.

Online studium na Cambridge Business School je vysoce flexibilní a téměř vše si tak načasujete podle svých individuálních potřeb. Nepředstavujte si ale prosím žádný titul výměnou za školné. Zdejší lektoři si opravdu potrpí na vysoký standard. Výměnou za vaši píli ale dostanete znalosti a dovednosti s nimiž se v životě neztratíte.

Pokud vás studium na Cambridge Business School zaujalo, přihlášku si můžete vyplnit již nyní. Nezabere vám to více než pár minut. Přejeme hodně štěstí.