6. ročník Cloud Computing Conference přinese novinky, praktické zkušenosti i právní souvislosti

6. ročník Cloud Computing Conference se uskuteční 11. listopadu 2014 v Konferenčním centru City v Praze 4. Tématy letošního ročníku jsou: cloudové služby dle nového občanského zákoníku, správa e-dokumentů v cloudu, unified communication as a service, amazon web services, konvergovaná infrastruktura datových center a příklady zákaznických implementací. Úvodní přednášky se ujme JUDr. Lukáš Jansa, který seznámí účastníky s nejčastějšími typy škod, které mohou vzniknout v rámci poskytování cloudových služeb, a s novou právní úpravou odpovědnosti za škodu podle nového Občanského zákoníku. Současně bude pojednáno o možnostech omezení odpovědnosti za škodu a nárocích z této odpovědnosti vůči poskytovatelům cloudových služeb.
Milan Leszkow, technický ředitel společnosti INTERNET CZ slibuje málo teorie, o to více praxe v přednášce nazvané Praktické příklady využití služeb na platformě FORPSI Cloud
T-Mobile představí „Vše z cloudu pod jednou střechou“ Jak uvádí přednášející Zdeněk Nový: „Společnost T-Mobile vstupuje na trh cloudových aplikací a ve spolupráci s partnery vybírá to nejlepší ze světa cloudových aplikací pro malé a střední firmy. Díky dynamickému modelu lze nyní využívat například bezpečné zálohování nebo ekonomický systém podle aktuálních potřeb bez investic.“
Účastníci konference se podrobně obeznámí se Sign+, což je SaaS řešení umožňující jednotlivým organizacím spravovat a řídit smluvní dokumentace s jejich zákazníky a zároveň je opatřovat dynamickým biometrickým podpisem prostřednictvím obchodní sítě, popřípadě kurýrních společností. Řešení o to zajímavější, že má nízké pořizovacími náklady a obejde se bez implementace do cílového prostředí. Prezentovat bude Tibor Hrušecký ze společnosti TurboConsult.
Společnosti Hitachi ukáže reálné fungování Hitachi Infrastructure Cloud v českém prostředí a Pavel Barták ze společnosti EMC  představí pohled lídra v této oblasti, propagujícího architektury hybridního cloudu a konvergované infrastruktury jako stavebních prvků datových center budoucnosti.
Dalšími partnery konference jsou společnosti Crede Experto, ELOS Technologies, IPEX a.s. a IMPER CZ, s.r.o.
Bohatý program doplní rozsáhlý výstavní prostor, kde se návštěvníci budou moci setkat se zástupci dodavatelských firem a diskutovat o konkrétních potřebách či problémech.
Registrace a více informací
Aktuální podrobný program, profily všech partnerů a registrační formulář naleznete na http://www.cloudconference.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *