CO ČÍST: Vlci v rouše beránčím. Jak odhalit skryté manipulátory a bránit se jim

Manipulativní lidé jsou všude mezi námi a mají dva cíle: zvítězit a vypadat u toho dobře. Jejich oběti si často nejsou téměř vědomy, co se vlastně děje. Tato kniha vám otevře oči! Nebuďte už jenom ovládanou ovcí. Naučte se odhalovat vlky a převezměte nad nimi kontrolu!Naučte se porozumět manipulativním lidem a jednat s nimi!
Dr. George Simon ví, jak vás ostatní ovládají. Vaši partneři jsou na to odborníci a stejně tak vaše děti – zvlášť ty v pubertě. Kolega v práci nenápadně podkopává vaše snahy, i když se u toho tváří, jako by vám pomáhal, a šéf zase zneužívá vašich slabých míst. Manipulativní lidé mají dva cíle: zvítězit a vypadat u toho dobře. Jejich oběti si často nejsou téměř vědomy, co se vlastně děje. Tato kniha vám otevře oči!Poznáte:Nebuďte už jenom pouhou ovládanou ovcí. Naučte se odhalovat vlky a převezměte nad nimi kontrolu!Autor: Simon George
176 s., 249 Kč
www.grada.cz
ZAUJAL VÁS TENTO ČLÁNEK? Nastavte si AGENTA pro hlídání podobných informací! Nebo se podívejte, jaké kurzy nabízí portál Edumenu.cz v oblasti Lidských zdrojů a personalistiky nebo třeba Managementu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *