Odborná konference Svět informatiky ve zdravotnictví po roce opět v Praze.

Již třetí ročník konference Svět informatiky ve zdravotnictví se koná 5. června 2012
v kongresovém centru U Hájků v Praze 1.
Konference se bude věnovat problematice implementací moderních technologií                  v informačních sítích nemocnic při  splnění těch nejpřísnějších nároků kladených na zdravotnictví. Během bohatého programu budou představena řešení, která umožňují zefektivnit procesy spojené s prací s daty a citlivými informacemi, a to s důrazem na zvyšování ochrany jejich bezpečnosti.
Zdravotnické organizace jsou pod tlakem správy elektronických  záznamů v kombinaci s ochranou osobních údajů. Potřebují flexibilní řešení, které je schopno zpracovat velké množství dat, zajistit přístup ke zdrojům a být ve shodě s oborovými předpisy při zajištění vysokého stupně bezpečnosti těchto dat. Této problematice se budou přednášející podrobně věnovat.
Neméně zajímavým tématem pro IT odborníky bude rozbor právních otázek smluvní úpravy IT ve zdravotnictví, který připravil advokát JUDr. Lukáš Jansa. Pozornost věnuje otázkám dodání softwaru, servisu a údržby softwaru a také migrační smlouvě umožňující přechod na Cloud Computing.
Partnery konference jsou společnosti D-Link, Fortinet, Skyvera, Eset. Stapro a CSC.
Aktuální program, profily všech zúčastněných subjektů a registrační formulář najdete na http://zdravotnictvi.expo-net.cz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *