Počítačová škola Gopas vás zve na EC-Council Certified Ethical Hacker v7, světově nejoblíbenější kurz z oblasti počítačové bezpečnosti.

Certifikovaný etický hacker pozná, kde hledat slabé stránky systému. Používá stejné vědomosti
a nástroje, uvažuje podobně jako nebezpeční hackeři. Kdo chce porazit hackera, musí myslet jako hacker! A to je přesně to, co vás naučí náš nový kurz EC-Council Certified Ethical Hacker v7.
Je určen bezpečnostním specialistům, auditorům, síťovým administrátorům a všem IT profesionálům v komerčních firmách a organizacích státní správy zabezpečujícím ochranu počítačové sítě. Na školení se naučí identifikovat citlivá místa systému a mezery v jeho zabezpečení a zajistit tak účinnou prevenci proti škodlivým útokům ze strany hackerů. Vyzkouší si techniky skenování, útoků (hacking) a zabezpečení a připraví se na certifikační zkoušku CEH v7 – Ethical Hacking and Countermeasures, která je v ceně školení. Kurz povede v angličtině Wayne Burke, expert s bohatými praktickými zkušenostmi s poradenstvím a školením v oblasti IT bezpečnosti. Obsah školení exkluzivně zajišťuje organizace EC-Council. Absolvování kurzu a úspěšně složená zkouška jsou předpokladem pro získání certifikátu Certified Ethical Hacker. Nejžádanější kurz zaměřený na informační bezpečnost se uskuteční v pražské pobočce
Počítačové školy Gopas v termínu 16. – 20. července.  Další informace, možnost registrace na kurz
a kompletní nabídku kurzů oblasti IT bezpečnosti naleznete na www.gopas.cz. The International Council of E-Commerce Consultants (EC-Council) je členská organizace, která certifikuje jednotlivce
v různých dovednostech zaměřených na informační bezpečnost a e-business. Sdružení vlastní a vyvíjí kurzy
a bezpečnostní certifikace. Certifikační programy EC-Council jsou nabízeny ve více než 60 zemích po celém světě ve více než 450 partnerských společnostech. Trenéři EC-Council vyškolili přes 80 000 osob a certifikace složilo více jak 30 000 bezpečnostních profesionálů.  Mnohá z těchto osvědčení jsou uznávána po celém světě a byla schválena různými vládními agenturami, včetně americké federální vlády, National Security Agency (NSA) a Committee on National Security Systems (CNSS). Držitelé certifikace EC-Council pracují např. pro FBI, Microsoft, IBM, US Army nebo OSN.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *