Studium MBA na zkoušku: Novinka na trhu od European School of Business & Management

Zvažujete studium MBA, ale obáváte se, jestli je to ta správná cesta pro vás? Rádi byste vyzkoušeli studium, ale odrazuje vás počáteční vyšší investice?

Vyzkoušejte novinku na trhu: Studium MBA na zkoušku od European School of Business & Management.

Studium MBA na zkoušku nabízí plný přístup k celému studiu po dobu jednoho měsíce. Sami si zvolíte program z 25 MBA specializací a získáte tak plný přístup ke studiu, pomoc lektorů, neomezený přístup ke knihovně a všem studijním materiálům. Je jen na vás, jestli se po uplynutí jednoho měsíce rozhodnete ve studiu pokračovat, nebo ne. V případě, že ne, za absolvované moduly získáte certifikát, který můžete zahrnout do vašeho životopisu, čímž automaticky získáte vyšší kredit v očích zaměstnavatelů či na trhu práce. Pokud zjistíte, že studium MBA přesně naplňuje vaše potřeby, jednoduše ve studiu pokračujete dál a postupně absolvujete všechny moduly.

Studium MBA trvá jeden rok a je rozděleno na několik lektorských setkání kombinovaných s e-learningovým systémem. Právě tento systém je inspirován zahraničím. Studium MBA na ESBM je postaveno na Oxfordském modelu výuky, který má kořeny v britském vysokoškolském systému a podporuje samostatné uvažování studentů, vyhledávání informací a logickou argumentaci, které staví nad teoretické znalosti.

O úspěchu nejen studia MBA na ESBM, ale také studia MBA na zkoušku hovoří desítky spokojených absolventů, ale i firem, které svěřily vzdělávání svých zaměstnanců právě do rukou ESBM.

Rozhodnout se však pouze na základě spokojených referencí na internetu nemusí znamenat automaticky kvalitu a dobré rozhodnutí. I proto si ESBM nechalo zpracovat výzkum nezávislou agenturou MEDIAN, která zkoumá vliv studia MBA na život absolventů.

Zde několik zajímavých čísel:

97 % absolventů je přesvědčených, že se jim investice do studia MBA na ESBM vyplatila.

93 % absolventů potvrdilo, že během studia MBA rozšířili své podnikání a navýšili obrat.

87 % absolventů si díky studiu MBA zlepšilo svoji pracovní pozici nebo postavení ve firmě. Kompletní zpracování výzkumu si můžete přečíst zde

Stále váháte? Jednoduše vyplňte přihlášku ke studiu MBA na zkoušku a sami se rozhodněte. Desítky spokojených absolventů s rozjetou úspěšnou kariérou však potvrzují, že studium MBA na ESBM se opravdu vyplatí. Přidejte se k nim i vy!

Detailní informace o studiu, ale i o ESBM naleznete na https://www.esbm.cz/.