V Akademii CZ.NIC si můžete naplánovat IT kurzy do konce roku

Se začátkem září startuje opět naplno Akademie CZ.NIC, vzdělávací centrum správce české národní domény.

V aktuálním programu najdou zájemci celkem 18 běhů kurzů, mezi kterými nechybí školení věnovaná DNS, zabezpečení DNSSEC, verzovacímu systému Git, programovacímu jazyku Python nebo e-mailové autentifikaci. Na své si ale přijdou i zájemci o operační systém Linux nebo bezpečnost.

V nejbližších termínech je možné se přihlásit na následující kurzy:

Tím však podzimní nabídka zdaleka nekončí, kompletní program včetně přihlašovacího formuláře najdete na webových stránkách vzdělávacího centra

Lektory Akademie CZ.NIC jsou zkušení IT profesionálové, kteří mají kurzy rozdělené na teoretickou a praktickou část, takže účastníci získají komplexní přehled o probíraném tématu. Nedílnou součástí školení jsou také diskuse s lektory a ostatními návštěvníky kurzů.

Dlouhodobě se na vzdělávací centrum správce české národní domény mohou obracet také zájemci o takzvaná školení na míru. Pod tím je možné si představit nejen zkrácení nebo naopak rozšíření nabízeného tématu, ale také případnou kombinaci jednotlivých témat. Školení pak mohou probíhat jak v pražské učebně Akademie CZ.NIC, tak i přímo u daného zákazníka.

Aktuální přehled kurzů najdete na stránkách Edumenu.cz. Dění kolem vzdělávacího centra Akademie CZ.NIC pak můžete sledovat i na sociálních sítích Facebook, Twitter nebo LinkedIn.