Vyzdvihněte své marketingové znalosti výš

Společnost se v současné době vyvíjí rychleji než kdykoliv dřív. Marketingoví specialisté musí nejen reagovat na aktuality, ale také mít dobrou předpověď do budoucna. Studium Marketingu vám zajistí pokročilé znalosti z odvětví, které by měl mít každý markeťák pod palcem.

Ve specializaci studia MSc Marketing se naučíte:

  • Kreativně uvažovat
  • Využívat teoretické i praktické znalosti marketingu 
  • Navrhnout optimální marketingovou strategii
  • Kvalitně komunikovat svou značku veřejnosti
  • Základní prvky copywritingu
  • Fungování všech marketingových nástrojů

Marketing je něco víc, než způsob myšlení. Naučit se jazyk marketingu je nutné proto, aby si student takový způsob myšlení dostatečně osvojil. Dobrý marketér má nejen jednorázovou intuici, ale umí také naplánovat dlouhodobou marketingovou strategii brandu, společnosti či projektu. 

Umí průběžně své kampaně rozvíjet, reagovat na nenadálé změny a různá stádia vývoje. Vyzná se napříč různými formami komunikace, rozumí médiím a sleduje aktuální trendy. 

„Roční studijní program Marketingu jsme navrhli tak, aby si studenti odnesli jen to, co doopravdy využijí ve svém každodenním kreativním životě. Díky specializaci získáte důležité poznatky a znalosti aktuálních trendů od špičkových expertů. Po 1 roce ze studentů budou nejen úspěšní absolventi, ale také lidé, kteří získali drahocenné a kvalitní informace z praxe Marketingu, kde čas plyne zcela jiným tempem a je třeba být neustále v centru dění.“ – Mgr. Simona Probstová, ředitelka

Další užitečné informace o studiu

Studium trvá 1 rok.

Studium je rozděleno na 3 bloky a každý blok je dále rozdělen na jednotlivé moduly.

Výstupem za každý blok jsou seminární práce nebo případové studie. Za první blok vypracuje student 3 práce, za druhý blok 2 práce, za třetí blok 1 seminární práci, popřípadě jinou formu definovanou v rámci sylabu konkrétního modulu.

Studium je zakončeno vypracováním závěrečné práce a její obhajobou.

Studenti mají možnost individuálních konzultací s lektory, které mohou probíhat skrze e- learningové prostředí, virtuální místnost, osobně, telefonicky nebo v emailové podobě.

Jedinečný e-learningový portál, který provádí studenty po celou dobu jejich studia. Zde naleznou informace o přednáškách, studijní materiály, harmonogramy a další potřebné informace ke klidnému a příjemnému studiu. 
Staňte se dobrými marketingovými stratégy i vy. Podejte si přihlášku do konce týden a čeká vás studium za výhodnější nabídky.