Zasadíme za Vás strom

Z projektu Millennium Ecosystem Assessment („Hodnocení ekosystémů na přelomu tisíciletí“), na kterém se podílelo asi 1400 expertů z celého světa, vyplynulo, že lidé změnili za posledních 50 let ekosystémy na Zemi více než kdykoli v dějinách lidstva. Trend ekologicky úsporných firem přišel do Česka i Slovenska kolem roku 2010. Začaly se stavět energeticky úsporné budovy a kanceláře, používají se elektro automobily, třídí se odpad, tiskne se na recyklovaný papír, podporují se cyklisti apod.

Ekologický trend se dostává i do světa IT. IT společnosti řeší jak snížit uhlíkovou stopu, snížit odpady, podporují inovativní globální řešení pro zlepšení ekologické situace.

I společnost KEY Trainings  se rozhodla přispět k udržitelnosti. Za každého účastníka na jejich školení zasadí strom. 

Stačí absolvovat kurz a Vaším jménem bude zasazen strom. Abyste věděli, že byl za Vás strom zasazen, obdržíte do cca 1 měsíce od účasti na školení certifikát. 

Spolupracujeme s organizací Sázíme Česko, která spojuje lidi, firmy a přírodu – sází stromy, vzdělává v ekologii a pomáhá budovat krásnější krajinu a udržitelnější budoucnost. Sázíme Česko pravidelně zveřejňuje informace o výsadbách, včetně míst, počtu stromů a GPS souřadnic. Až dojde k vysazení Vašeho stromu, budeme vás o tom informovat. Zpravidla do 6 měsíců, protože se čeká na vhodné klimatické podmínky a musí se s předstihem objednat sazenice.

Proč zasadit strom?

  • Lesy jsou skvělým místem pro odpočinek a tvoří to, čemu říkáme příroda.
  • Strom tu bude dalších 100 let a bude dělat hezčí Česko i pro vaše děti.
  • Stromy jsou skvělou zbraní proti klimatické změně. Každý strom odčerpá cca 1 tunu CO2.
  • Každý strom je domovem pro stovky zvířat. Pojďme jim postavit celé městečko! 🙂

Tím, že se staráte o svůj osobní rozvoj, pomáháte zasadit další strom. 

Pomozte přírodě. Vyberte si kurz z naší nabídky.