Kvalitní studium na Business Institutu

Pražský Business Institut již 15 let nabízí studia manažerských programů MBA, BBA, LLM a DBA. Jako hlavní důvody absolventi uvádějí vysokou kvalitu lektorských seminářů, online studijní sekci, která jim nabízí nezbytný komfort v průběhu celého studia a dále i bonusy ke studiu zdarma.

Z hlediska návratnosti investice představuje studium MBA nespornou výhodu. Více než 85 % absolventům se školné vrátí do dvou let od ukončení studia a 98 % absolventů by si ke studiu opět zvolilo Business Institut a zároveň ho ke studiu i doporučilo ostatním zájemcům.

Co vás čeká na Business Institutu?

  • flexibilní forma studia spojující e-learning a lektorská setkání,
  • kvalitní tým lektorů, ve kterém jsou zastoupeny špičky ve svých oborech,
  • online studijní sekce, která poskytuje maximální podporu při studiu,
  • nadstandardní prostory pro výuku s výbornou dostupností,
  • tematické přednášky a setkání s výraznými osobnostmi podnikatelského světa.

Jaký MBA program vybrat?

Business Institut nabízí 39 MBA programů různého zaměření. Díky širokému výběru zájemci můžou studovat program, který je blízko jejich odbornému zaměření. Mohou si vybrat program, který odpovídá jejich odbornosti a ambicím v kariéře. Navíc, nabídka programů se neustále přizpůsobuje nejnovějším trendům tak, aby byly pro zájemce dostatečně atraktivní a úzce vyprofilované.

Díky šíři nabídky dosahujeme nadstandardní kvality výuky, protože na lektorských setkáních dochází k interakci mezi studenty a lektory v oboru a společně i hledání řešení aktuálních problémů na svých pracovištích. Studium probíhá v českém i anglickém jazyce a je zakončeno vypracováním a obhajobou závěrečné práce. V rámci jednotlivých studijních modulů, se mohou studenti věnovat řešení vlastních témat spojených s prací nebo podnikáním.

Zaměstnavatelé také stále pečlivěji rozlišují, jaké MBA studium a na které škole uchazeč získal. U řady zaměstnavatelů je absolvování konkrétního programu MBA zařazeno do kariérních profilů a tvoří jednu z podmínek kariérního postupu nebo nastoupení na vyšší pozici.

Mezi nejžádanější studijní programy na Business Institutu patří tradičně Management obchodu, Strategický management, Projektové řízení a plánování, dále Daně, účetnictví a controlling či Finanční management a raketově roste i zájem o Management zdravotnictví.

Oborovým specializacím vévodí Management cestovního ruchu, Řízení IT, Doprava a Logistika nebo Real Estate. Rostoucí zájem zaznamenávají obory Řízení lidských zdrojů a Management Soft Skills. Tyto programy jsou vyhledávány specialisty s ohledem na aktuální stav na trhu práce, nutnosti zvyšování interpersonálních dovedností a úspěchu v oblasti recruitmentu. Novinkou je program MBA Management ve vzdělávání, který je profilován pro všechny specialisty v oblasti firemního vzdělávání zaměstnanců, ale také pro všechny, kteří chtějí zlepšit své dovednosti v práci s lidmi. 

Těm nejnáročnějším nabízí Business Institut možnost absolvování nejvyšší manažerské vzdělávací mety – programu DBA. Studium je určeno uchazečům s minimálně pětiletou praxí na manažerské pozici.

Pro uchazeče s minimálními praktickými zkušenostmi na prahu rozjedu své kariéry jsou naopak určeny programy BBA. Tyto programy jsou speciálně navrženy tak, aby studentům poskytly potřebnou orientaci a znalosti v oblastech managementu, marketingu, personalistiky nebo financí. Spousta zájemců hledá aktuálně správný impulz, který rozhodne o jejich další kariéře po složení maturitních zkoušek. Přihláška ke studiu je online, nezávazně a zdarma. Podejte si ji na prestižním Business Institutu ještě dnes.